Raw knäcke / Raw crispbread

Min mamma är en expert på att baka raw knäckebröd. Hon blötlägger, linfrön, sesam, pumpafröm och en massa annat, brer ut den tjocka massan på bakplåtspapper, hyvlar valnötter ovanpå och bakar på 40 grader i åtta timmar. Tillsammans med lite ekologisk honung brett på en bit knöcke och ett glas fyllt med mandelmjölk jag tillverkat själv är en hel dag förvandlad till en dröm.

—-

My mum makes raw crispbread like nobody’s business. I wish all the food in the world could be like the raw food my mother makes for me.

Her secret lies in spreading ground walnuts on top of the crispbread. A taste sensatin, do doubt. You should try it too.

One response to “Raw knäcke / Raw crispbread

  1. MAMA JE STLASNAAA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s