Det förgängliga med mat

Att sommaren är flyktig ser man på det allra bästa sättet när man odlar. Så fort bären, ärtorna och salladen dyker upp gäller det att plocka snabbt och äta för vips är säsongen för just de grönsakerna slut. När man äter det man odlar själv inser man det naturliga med att äta säsongsbetonat för att utnyttja naturens egen växtkurva. Mina kolonigrannar är en evig inspirationskälla och som de vårdar sina växter med omsorg! Inte konstigt att det blir god mat av det. Här är det senaste från koloniträdgården, får jag presentera mina grannars mat & blommor?

Tant Ekologisk

Tant Ekologisk

Tant Ekologisk

Tant Ekologisk

Tant Ekologisk

Tant Ekologisk

Tant Ekologisk

Tant Ekologisk

Tant Ekologisk

Tant Ekologisk

One response to “Det förgängliga med mat

  1. Pingback: Det bästa från året som gått « Tant Ekologisk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s